Service

Seafury staat altijd voor u klaar, niet alleen tijdens de aankoop maar ook in de jaren die hier op volgen. Of het nu gaat om een kleine servicebeurt of volledige refit, wij helpen u graag.

Onderhoud

Wie kent uw Seafury beter dan wij? Voor al het denkbare onderhoud staan wij voor u klaar, zowel aan de motor/elektra als aan het polyester werk. Ook op locatie kan onze buitendienst medewerker met een uitgeruste servicebus diverse onderhouds- werkzaamheden verrichten.

Winterstalling

Uw Seafury is van harte welkom in onze winterstalling, zowel binnen als buiten hebben wij meerdere plekken voor onze klanten beschikbaar.

Haal- en brengservice

Wij kunnen het transport van uw Seafury verzorgen, zowel per trailer als over het water. Van ligplaats naar de winterstalling en weer retour maar bijv. ook naar uw vakantieadres.

Verkoop en bemiddeling

Naast de aankoop kunnen helpen wij u ook graag bij de verkoop van uw Seafury. We verzorgen het hele proces van A tot Z.

Schadeherstel

Schade aan uw Seafury, enorm vervelend! Gelukkig kunnen wij door onze opgeleide schadeherstellers iedere denkbare schade weer voor u herstellen, aangezien wij diverse onderdelen en originele gelcoat vaak op voorraad hebben. Wij werken nauw samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen en kunnen daardoor zorgen voor een snelle afhandeling.

Refit

Toevoegen van aanvullende opties, een andere kleur buitenromp, nieuwe kussen-set, boegschroef en dergelijke? Uiteraard is het allemaal mogelijk, we bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Elektrisch varen

Ombouwen of nieuw bouwen. Al ruim 10 jaar houden we ons bezig met elektrisch varen. We helpen u graag.

Jachthaven

Seafury bevindt zich bij Jachthaven Zijlzicht, waarbij de mogelijkheid is voor een ligplaats, een zomer e/o winterstalling en diverse onderhoudswerkzaamheden aan de boot.